Villing Zsuzsa

Bemutatkozás

Az életem akkor vett jelentős fordulatot, mikor felismertem labda mivoltomat és elkezdtem tudatosan éln. Így sikerült először megérezni az erő központomat! Persze ezek a folyamatok egyáltalán nem könnyűek , a születés fájdalmát itt sem lehet elkerülni, de három különböző szüléssel a hátam mögött bátran állíthatom, ez a fájdalom órák alatt törlődik és marad a jól végzett "munka" öröme. Aztán persze lesznek visszaesések, de ha egyszer rátatálsz az Útra, soha nem fogod eltéveszteni, összekeverni mással. Mindig fogod tudni, hogy mikor tértél le és azt is fogod érezni, amikor visszatalász, mert akkor szárnyára vesz az Univerzum, minden sikerül, barátokat, pártfogókat talász, megengedheted magadnak, hogy szeress és szeressenek, hogy jó állásod legyen, elegendő pénzt keressél, elhagyd a betegségeidet stb., stb.

Először 1994-ben találtam rá az Útra, akkor a vegetáriánizmus felől közelítettem, de ez nem tartott sokáig és bár sok mindent megtartottam az akkor tanultakból, (ma is sokszor nyúlok vissza a makrobiotikus táplálkozáshoz) alapvetően húsevő maradtam. "O"-ás vércsoporttal talán érthető! Ezekből az évekből a tanulság a következő volt: Csak könnyedén és semmit sem erőszakkal!! Ne erőszakoljuk meg, elsősorban magunkat, de a családunkat, környezetünket sem!

Azután más síkon kezdtem el kutakodni. Megismerkedtem a kineziológiával és 2 éves kezelési sorozat után, 2001-ben elkezdtem magam is tanulni dr. János Péternél. Először a TFH-t végeztem el (érintés az egészségért), majd a kineziológia "Királynőjével" a One- Brain-nel folytattam, szintén Péternél. Közben az asztrológiai tanulmányimat is elkezdtem dr. Korcsmáros Magdánál. Megtanultam kettőjük "szülöttjét" a Spirituális Radix módszert, mely a születési képlet alapján (Radix), a kineziológia segÍtségével azonnali segítséget nyújt testi-lelki problémáink kezeléséhez. Várkonyi Györgytől a Stressz Realize alapjait sajátítottam el. Öt év után oklevet szereztem Kaló Jenőnél asztrológiából. 2006-ban tovább repültem a csillagok felé Paksi Zoltán segítségével, aki csodálatos ismeret-anyaggal bővíti az asztrológiai ismereteimet. Ebben az évben az oktatói tanfolyammal megkoronázom kineziológiai tanulmányaimat, erre Várhidi Ilona készít fel. Méltánytalan lenne kihagyni Daubner Bélát, akinek hatalmas és letisztult tudásából egy éven át tölthettem vándor tarisznyámba. Minden jel arra mutat, hogy én már lépegetek előre az Utamon.

Amennyiben úgy érzi, hogy ezután a bemutatkozás után én lennék az akinek a segítségével el tud indulni, vagy vissza tud találni, esetleg rá tud lelni az Útra, akkor várom szerettel.

Villing Kiss Zsuzsa

Mottó

"Az ember kétféle hozzáállás közül választhat:

Az EGYIK olyanná teszi a személyt, akár a futball-labda. Ellenállást tanusít és erős reakciót mutat, amikor erőhatás éri, de nem születik belőle semmi. Sohasem cselekszik saját jószántából: nincs benne erő. Az ilyen embert a körülmények és a környezete irányítja, a sorsukat rajtuk kÍvül eső dolgok határozzák meg, a bennük rejlő Erő sohasem válik aktÍvvá. Ezek az emberek semmit sem tesznek, semmit sem mondanak belső indíttatásból.

A MÁSIK hozzáállás virágzó tavasszá változtatja az embert. Az erő egyenesen a középpontjából árad, olyan, mintha egy kis forrásból az örök élet szökőkútja fakadna. Az ilyen ember erőt sugároz. Ezt környezete is érzi.
A Belső Erő állandó működésben van bennük, önmaguktól, saját indíttatásukra cselekszenek. Az embert nem érheti nagyobb jó, mint hogy saját, belső indíttatásból cselekszik. A Gondviselés által tervezett összes élettapasztalatunk arra szolgál, hogy az embereket aktivitásra, belső indíttatásra serkentse. Szinte kényszerÍt bennünket arra, hogy kilépjünk " a körülmények áldozata" szerepből, és uraljuk környezetünket. Életed pozitív és negatÍv történéseit azért kapod a Sorstól, hogy végre kezedbe vedd az irányítást, hogy végre Te teremtsd életedet!"

(Wallace D. Wattles: A kiválóság bölcsessége)

Kapcsolat

E-mail cím:villing.zsuzsa.hu@gmail.com
Telefonszám:30/309-9269