Dr. Simon Katalin

Dr. Simon KatalinBemutatkozás

1988-ban biológus mérnökként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd 1992-ben szereztem meg egyetemi doktori címemet.

Ezután Dr. János Péternél tanultam a kineziológiának több ágát is. Elvégeztem a Touch for Health, a Stressz Realese és a One Brain kineziológiai ágakat. Megtanultam a Magyarországon János Péter és Korcsmáros Magda által kidolgozott Spirituális Radix asztro-kineziológiai módszert, valamint 2006 júniusában elvégeztem az Eva és Arnold Polivka által kidolgozott "Családi rendszerek kiegyensúlyozása" tanfolyamot. Ez utóbbi a Bert Hellinger féle családállítási eljárásokat kombinálja a One Brain módszereivel.

2001 óta praktizálok, és szeretettel várom mindazokat, akik szívesen szembenéznek problémáik hátterével, szeretnék saját kezükbe venni életük irányítását, csökkenteni kiszolgáltatottságukat és új eszközöket kapni a szükséges változások megtételéhez.

Az általam alkalmazott módszerek nagyszerű segítséget jelenthetnek többek között tanulási problémáknál, szülő-gyerek kapcsolati nehézségeknél, párkapcsolati gondoknál, stressz kezelésnél, lámpaláznál, fizikai betegségek okozta stresszek elhárításánál, stb.

A fenti témákban szívesen vállalom előadások tartását, cikkek megjelenítését is.

2008. január végén végeztem el a One Brain módszer oktatói tanfolyamát, majd 2010-től a módszer haladó oktatójává váltam. Így most már a 7. szintig oktathattam ezt a csodálatos módszert.

2012 nyara volt a következő mérföldkő, amikor Haladó Trénerként már a One Brain 8-as szint oktatására is jogosulttá váltam.

2016-ban pedig továbbléphettem, és innentől kezdve már a 10-es szintig oktathatom az általam oly nagyra becsült One Brain módszert.

A One Brain módszer nemzetközi oktatójaként 2008. nyarától indítom tanfolyamaimat. Fontosnak tartom, hogy minél többen legyünk akik jól ismerjük és tudjuk is használni a stresszcsökkentő módszereket. Hiszem, hogyha megszabadulunk blokkjainktól, boldogabb, teljesebb életet élhetünk, és ezen keresztül másokat is hozzásegíthetünk lényegi céljuk eléréséhez.

A 3 in 1 segítők képzése mellett fontos szándékom, hogy a nagyközönség számára is elérhetővé tegyem a módszer azon elemeit, amelyek izomtesztelés nélkül is hasznosíthatók, segítve mindennapi stresszek csökkentését és életünk minőségének javítását. Ezekre a kurzusokra 2008. második felétől kerül sor.

A tanfolyamokról bővebb tájékoztatás a "tanfolyamok" lapon található.

Arról, hogy mit tanulunk az egyes tanfolyamokon, itt olvashattok.

Az árakról pedig itt tájékozódhattok..

Magamról annyit, hogy házasságban élek, három gyermekünk és egy unokánk van. Nagyon érdekel az emberi élet értelme, a lélek fejlődése, a betegségek jelentése. Szívesen kutatom a test-lélek-szellem rejtett összefüggéseit, harmóniába hozásának lehetőségeit.

Dr. Simon Katalin

Kapcsolat

E-mail cím:simon.kata@chironstudio.hu
Telefonszám:70/337-2194