Access Bars tanfolyam

16 energiasáv, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a Barok bizonyos "Bar pontokat" kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok, érzések stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Ma az Access Barst a világ több mint 170 országában alkalmazzák családokban, iskolákban, üzleti életben, atléták, börtönőrök, pszichológusok, művészek és sokak mások, rendkívüli hatékonysággal.

32 pont a fejeden, melyek gyengéd érintése segít a régi berögzültségek elengedésében, amik abbban akadályoznak, hogy azt az életet éld, amit valóban szeretnél.

Egy kényelmes, relaxált állapotban fekszel, ha jól esik el is alszol, bár közben mindent érzékelsz magad körül, és ahogyan Gary viccesen megfogalmazta ,az eredmény legjobbbb esetben az lesz, hogy elkezd megváltozni az élted. A legrosszabb esteben pedig úgy fogod érzeni magad, mintha egy ellazító, kellemes masszázst kaptál volna.

Számítógépes hasonlattal élve, olyan mintha megnyomnád a törlés gombot, aminek hatásásra azok a gondolatok, érzések, érzelmek, amik beragadtak és arra késztetnek, hogy újból és újból ismételd őket....TÖRLŐDNEK! :-)

A tanfolyam 1 napos, nem igényel előképzettséget.

A pontok lefogásának megtanulásán kívül jópár segítő eszközt kapsz a kezedbe.Az elmélet mellett 2-2 kezelést is adsz, ill. kapsz.

A tanfolyam után nemzetközi oklevelet kapsz és rögtön használhatod is ezt a tudást. (Hidd el, élvezni fogod! Én alig várom, hogy kezeljek vagy kezeljenek! :-) ) Sőt ha 2x megismétled a tanfolyamot, akkor oktathatod is, ha erre vágysz!

Kiknek ajánlom?

- eddigi tapasztalom alapján rendkívül nagy segítséget nyújt a

gyerekeknek tanulási problémák, hiperaktivitás, stb. esetén

- nagy nyomás alatt dolgozó felnőtteknek

- a "kiégés" veszélyével fenyegő szakmák és hivatások űzőinek:

terapeuták, pedagógusok, orvosok, pszichológusok stb.

- alkalmanként nagyon jót tenne mindenkinek (ki az, akit nem terhel stressz, nyomasztanak problémák?)

Az ismétlőket is szerettel várom!

A tanfolyam ára országos szinten egységes:

(18. életév felett): 63.000 Ft

16-17 éves korúaknak és ismétlőknek: 31.500 Ft

16 éves korig ingyenes

Jelentkezésed a tanfolyam árának kifizetésével aktiválódik.

Kérlek írj a: villing.zsuzsa.hu@gmail.com -ra

vagy hívj a +36-30-309-9269-es számon

 

Villing Zsuzsa

One Brain Facilitátor és Haladó Oktató

Access Bars Facilitátor