Dr. Simon Katalin

Dr. Simon KatalinBemutatkozás

1988-ban biológus mérnökként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd 1992-ben szereztem meg egyetemi doktori címemet.

Ezután Dr. János Péternél tanultam a kineziológiának több ágát is. Elvégeztem a Touch for Health, a Stressz Realese és a One Brain kineziológiai ágakat. Megtanultam a Magyarországon János Péter és Korcsmáros Magda által kidolgozott Spirituális Radix asztro-kineziológiai módszert, valamint 2006 júniusában elvégeztem az Eva és Arnold Polivka által kidolgozott "Családi rendszerek kiegyensúlyozása" tanfolyamot. Ez utóbbi a Bert Hellinger féle családállítási eljárásokat kombinálja a One Brain módszereivel.

2001 óta praktizálok, és szeretettel várom mindazokat, akik szívesen szembenéznek problémáik hátterével, szeretnék saját kezükbe venni életük irányítását, csökkenteni kiszolgáltatottságukat és új eszközöket kapni a szükséges változások megtételéhez.

Az általam alkalmazott módszerek nagyszerű segítséget jelenthetnek többek között tanulási problémáknál, szülő-gyerek kapcsolati nehézségeknél, párkapcsolati gondoknál, stressz kezelésnél, lámpaláznál, fizikai betegségek okozta stresszek elhárításánál, stb.

A fenti témákban szívesen vállalom előadások tartását, cikkek megjelenítését is.

2008. január végén végeztem el a One Brain módszer oktatói tanfolyamát, majd 2010-től a módszer haladó oktatójává váltam. Így most már a 7. szintig oktathattam ezt a csodálatos módszert.

2012 nyara volt a következő mérföldkő, amikor haladó trénerként már a One Brain 8-as szint oktatására is jogosulttá váltam.

A One Brain módszer nemzetközi oktatójaként 2008. nyarától indítom tanfolyamaimat. Fontosnak tartom, hogy minél többen legyünk akik jól ismerjük és tudjuk is használni a stresszcsökkentő módszereket. Hiszem, hogyha megszabadulunk blokkjainktól, boldogabb, teljesebb életet élhetünk, és ezen keresztül másokat is hozzásegíthetünk lényegi céljuk eléréséhez.

A 3 in 1 segítők képzése mellett fontos szándékom, hogy a nagyközönség számára is elérhetővé tegyem a módszer azon elemeit, amelyek izomtesztelés nélkül is hasznosíthatók, segítve mindennapi stresszek csökkentését és életünk minőségének javítását. Ezekre a kurzusokra 2008. második felétől kerül sor.

A tanfolyamokról bővebb tájékoztatás a "tanfolyamok" lapon található.

Arról, hogy mit tanulunk az egyes tanfolyamokon, itt olvashattok.

Az árakról a blogomban olvashattok.

Magamról annyit, hogy házasságban élek, három gyermekünk és egy unokánk van. Nagyon érdekel az emberi élet értelme, a lélek fejlődése, a betegségek jelentése. Szívesen kutatom a test-lélek-szellem rejtett összefüggéseit, harmóniába hozásának lehetőségeit.

Dr. Simon Katalin

Kapcsolat

E-mail cím:simon.kata@chironstudio.hu
Telefonszám:70/337-2194